Web Sajt Dizajn • Razvoj Web Aplikacija • Seo Optimizacija • Graficki Dizajn • Logo Dizajn • Branding • Flash Produkcija

 
Web-Tee • Websajt Dizajn & Web Programiranje • Logo Dizajn & Print Dizajn • Graficki Dizajn i Ilustracije • Branding
 

Web Dizajn

Potreban vam je specifičan web sajt, sa katalogom vasih proizvoda, ili specijalnim formularima koje vasi korisnici treba da popune. Imate odlicnu ideju za online posao, ali vam treba profesionalni tim koji ce vasu ideju pretvoriti u stvarnost?

 

 
Web-Tee - Web Dizajn
 

Logo Dizajn

Jedan od najvažnijih koraka u razvoju vizuelnog identiteta za svaku firmu je kreiranje logotipa. Mi blisko saradujemo sa vama dok kreiramo vizuelni identitet koji ce biti jedinstven za vaše poslovanje.

 

 

Web-Tee - Logo Dizajn
 

Branding

Brendiranje i korporativni identitet je jedna od oblasti koje u kojima web tee prednjaci. Ako ste u potrazi za uzbudljivim korporativnim identitetom koji ce dati dodatni znacaj vašem brendu...

 

 

Web-Tee - Branding
 

Grafički dizajn

Često se susrećemo sa situacijom da s klijentom započnemo razgovor o izradi web stranica i onda shvatimo da postoji potreba za osmišljavanjem kompletnog vizualnog identiteta. Nije svejedno kako ce izgledati logotip kompanije...

 

 

Web-Tee - Grafički dizajn
 
 
 
Web-Tee • Naslovna • Usluge
 

 

  Usluge

 

Web-Tee nudi širok spektar usluga od pripreme materijala za štampu, izrade dizajna štampanog materijala preko dizajna grafike primenjene na računarima, logoa, dizajna internet prezentacija do izrade veb sajtova i web aplikacija.

Posebnu oblast rada čini kreiranje vizuelnog identiteta preduzeća i proizvoda, brending. U ovoj oblasti Web-Tee nudi izradu zaštitnog znaka, logotipa, izradu vizit karti, dizajn različitog propagandnog materijal, izrada kataloga, brošura flajera i svog materijala potrebnog za promociju kompanije ili proizvoda.

Svakoj od ovih oblasti Web-Tee posvećuje posebnu pažnju, fokusirajući se na ključne osobine datog proizvoda ili usluge u cilju postizanja što boljih rezulata za klijente.

Izdvojili smo neke od ključnih usluga i najznačajnije osobine o kojima se najviše vodi računa prilikom izrade.

  Web Dizajn i Web Programiranje

Web Dizajn i Web Programiranje

Dizajn internet prezentacije pre svega mora da bude funkcionalan, pregledan a pritom primamljiv i upečatljiv posetiocima.

   
Veb sajt po meri korisnika

Prilagodjeno Vašim Potrebama

Website kreiran po Vašima potrebama i prilagođen Vašim klijentima

 

 

Moderan grafički dizajn

Moderan grafički dizajn

Jednostavnost korišćenja, preglednost i jasna poruka koju sajt prenosi posetiocima uz dizajn koji ostavlja utisak na prvo viđenje je ono što Vam nudimo.

 

 

Validan CSS/XHTML kod

Validan CSS/XHTML kod

Svi web sajtovi su kodirani po važećim W3C standardima. Optimizovan i validan kod čini Vašu internet prezentaciju značajno boljom od konkurencije.

 
 
 

 

  CSS & XHTML

CSS & XHTML

Sajtove izrađujemo korišćenjem CSS-a i xhtml-a po važećim W3C standardima što čini naše sajtove brzim za učitanjave, jednostavnim za održavanje i visoko rangiranim na Google, Yahoo, Bing i web pretraživačima.

     
Brzo Učitavanje Web Sajta

Brzo Učitavanje Web Sajta

Brzina učitavanja i relevantnost podataka na sajtu čine sajt dobrim. Naš posao je da Vi dobijete brz, pregledan sajt a pritom da Vaša internet prezentacija ima odgovore i sadržaje koje posetilac traži.

 

 

Cross Browser Kompatibilnost

Cross Browser Kompatibilnost

Kodiranje sajta testiramo u svim relevantnim browser-ima, FireFox, Chrome, IE, Opera, Safari

 

 

Preglednost Web Sajta

Preglednost Web Sajta

Organizacija sadržaja sajta na najbolji način i u potpunosti podređena korisniku je naš prevashodni cilj.

 
 
 

 

  Logo Dizajn

Logo Dizajn

Ono što Web-Tee nudi u oblasti logo dizajna jeste 2D i 3D logo dizajn. Pre svega dopadljiv i uvek unikatan.

Za dizajn logotipa se obično veruje da je jedno od najvažnijih područja u grafičkom dizajnu i samim time nalaže kompleksnost i zahtevan rad kako bi se postiglo savršenstvo.

     
Unikatan i Kreativan Dizajn

Unikatan i Kreativan Dizajn

Web-Tee garantuje izradu logoa preduzeća ili proizvoda po najvišim standardima. Pre svega nudimo kreativna i jedinstvena rešenja koje jasno oslikava poruku Vašeg proizvoda ili kompanije.

 

 

Dizajn Vektorske Grafike

Dizajn Vektorske Grafike

Korišćenjem vektorske grafike klijentima nudimo grafička rešenja koja se mogu koristiti kako na računarima tako i u štampi bez gubitka kvaliteta.

 

 

Revizije dizajna

Revizije do potpunog zadovoljstva

U slučaju da Vam se naše grafičko rešenje ne svidi, mi ćemo na Vaš zahtev vršiti izmene sve dok u potpunosti ne budete zadovoljni dizajnom.

 
 
 

 

  SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization)

SEO (eng. Search Engine Optimization) je optimizacija internet stranice za pretraživače, kao što su Google, Bing, Yahoo its... Cilj optimizacije je ostvarivanje što bolje pozicije Vaše prezentacije na internetu. Bolje pozicija prilikom pretraživanja znači Veći broj poseta Vašem sajtu pa i samim tim i bolje poslovanje.

     
Unapređivanje, promocija i praćenje

Unapređivanje, promocija i praćenje

Izrada i postavljanje internet prezentacije je prvi korak u životu jednog website-a. Potrebno je praćenje, unapređivanje sadržaja i promocija Vašeg sajta na internetu. Web-Tee u okviru svoje standardne ponude nudi ovu uslugu u trajanju do 6 meseci.

 

 

Optimizacija web sajta

Optimizacija web sajta za internet pretraživače je tema oko koje razvijamo svaku internet prezentaciju. Rejting je bitan, zato od početka tesno sarađujemo sa klijentom, definišemo ko je ciljana grupa kojoj je sajt namenjen i sadržaj sajta i dizajn prilagođavamo tim potrebama.

 

 

Pratite i analizirajte!

Web-Tee Vam omogućuje da redovno pratite stanje Vašeg sajta, praćenjem broja poseta, po danima, vremenu zadržavanja na posetilaca na Vašem sajtu i podacima o stranicama koje korisnici najčeće posećuju.

 
 
 

 

  WordPress

WordPress

Pružamo kompletnu WordPress uslugu, dizajn, razvoj i savetovanje. Dugogodišnjim radom sa WordPress-om kao sistema za upravljanje sadržajem (CMS), postali smo eksprti za postavljanje, prilagođavanje i dizajn WordPress baziranih sajtova.

     

WordPress Teme

Klijentima nudimo WordPress templejte dizajnirane po najvišim standardima i pritom možete birati da li hoćete samo da ih implementirate ili da mi to uradimo za Vas.

 

 

Prilagođavanje WordPress Sistema

Web-Tee programersko odeljenje može po Vašem zahtevu da izvrši i izmene i prilagođavanje WordPress sistema kako bi on u potpunosti ispunio Vaše potrebe.

 

 

Uređujete sami svoj sajt sa WordPress

Uređujete sami svoj sajt sa WordPress-om

Prednost korišćenja WordPress rešenja jeste da u svakom trenutku možete dodati novi sadržaj, izmeniti postojeći ili ukloniti sadržaj sa Vašeg sajta a da pritom ne morate znati nišsta o web programiranju niti o veb dizajnu.

 
 
 

 

  Ilustracije

Ilustracije

Mi stvaramo odlična grafička rešenja, kako za web tako i za primenu u štampi. Klijentima nudimo grafički identitet koji ima snažan uticaj na prodornost njihove firme ili proizvoda.

     
Vektorska Grafika

Vektorska Grafika

Grafička rešenja koja mi pružamo klijentima mogu se koristiti u različitim situacijama i za različite potrebe bez ikakvog gubitka kvaliteta. Razlog tome je što su sva naša grafička rešenja urađena kao Vektorska grafika pa ih stoga možete koristiti za bilborde, za web ili za stampu, vizit karte...

 

 

Kreativan Dizajn

Kreativan Dizajn

Samo unikatan dizajn je ono što nudimo klijentima. Kreativnost i unikatnost je zaštitni znak Web-Tee-a.

 

 

Dizajn Reklamnog Materijala

Dizajn Reklamnog Materijala

Web-Tee izrađuje sve vrste reklamnog materijala, brošura, letaka, vizit karti, kataloga, plakate i sve druge tipove štampanog propagandnog materijala u službi Vaše lične promocije, promocije Vašeg preduzeća ili proizvoda.

 
 
 

 

  Priprema za Štampu

Priprema za Štampu

Proces od idejnog rešenja do medijske realizacije ne mora da bude stresan i dosadan ako ga prepustite profesionalcima. Dostavite nam jasne instrukcije i smatrajte da Vaša print kampanja počinje od danas.

     
Dizajn Vizit Karte

Dizajn Vizit Karte

Vaša vizit karta mora adekvatno da predstavi Vas i Vaše preduzeće a pritom da bude dopadljiva i jasna svakome ko je vidi. Web-Tee je zadužen da vaša vizit karta bude baš takva.

 

 

Promovišite Svoj Posao

Promovišite Svoj Posao

Na mnogo načina možete unaprediti svoj posao. Adekvatno pripremljena kampanja, dopadljivost i jasnoća poruke je ključ uspeha kampanje. Web-Tee može učiniti promociju Vašeg posla uspešnom.

 

 

Brošure i Katalozi

Brošure i Katalozi

Dizajn brošura i kataloga je sastavni deo colekupnog imidža Vas i Vašeg preduzeća i proizvoda. Web-Tee će u skladu sa Vašim vizalnim identitetom napraviti katalog ili brošuru koja će u svakom pogledu asocirati klijente na Vas i pružiti im osećaj kvaliteta Vaših proizvoda ili usluga

 
 
 
 

© 2007-2014 Web-Tee, www.web-tee.com • Sva prava zadržana